Minua puolueen jäsenenä askarruttaa todella miksi vaaleissa kävi niin kuin kävi? Olen vuosia seurannut puolueen kehitystä miten huipulla tehdään ihan eri politiikkaa, kuin mitä kannattajat toivovat. Puolueessa ei olla menty eteenpäin toiminnot ovat jämähtäneet paikalleen. Itsekin olen vaihtanut puolueosastosta toiseen, kun siellä ei vaan tapahdu mitään. Etsinyt sellaista porukkaa joka aivan aidosti ymmärtää köyhien, vammaisten, maahanmuuttajien, työttömien, lapsiperheiden, vanhusten asiaa ja myöskin haluaa tehdä heidän puolestaan työtä.

Oma suurin pettymykseni oli se, että viime hallituskaudella ei saatu vaikeavammaisten henkilökohtaisenavustajan saamista subjektiiviseksi oikeudeksi kuntoon. Tosi pienestä ryhmästä kysymys, mutta se joukko on "kuoleman vaarassa", siis ei ole mitään elämää jos ei saa avustajaa. Vaalikampanjassa näytti, että hallitus on "SAK:n sylikoira" myös puolueen johto nosti vain mieleisiään ihmisiä valokeilaan vaalikampanjassaan. Hyviä ehdokkaita olisi ollut vaikka kuinka paljon joilla on kosketus oikeaan elämään, mutta eivät olleet nähtävästi sopivia. Vaalivalvojaisissa Päivi Lipposen kommenttina läpi menneiden haastattelussa mainittiin vain oppineiden ammattiryhmiä nimeltä, eikö tavallinen työväen ammatti ole edes mainitsemisen arvoinen tarkoitan, kuten siivooja, kaupan kassa, pätkätyöläinen yms.

Mediassa kolme puhuvaa päätä olivat tosiaan, kuin Tupu, Hupu ja Lupu kuten perussuomalaisten  puheenjohtaja Timo Soini hauskasti asian ilmaisi yhdessä vaalitentissä. Puolueen jäsenä on todella saanut kuulla, että "kenen asialla SDP oikeasti on?"