24161.jpg

Kuvassa oleva  on 60-vuotispäivän johdosta lahjaksi saamani lasityö tekijä on Eila Pudas lapsuudenystävä on upea työ. Sopii asuntoni väreihin tosi hyvin.

Tänään minulle kävi vähän höperösti nimittäin aamulla nukuin puolikymmeneen asti sain vaatteet päälle vasta puolenpäivän aikaan joten kaikki suunnitelmat meni uusiksi. Uiminen eniten harmittaa - täytyy laittaa huomenna "kännykkä" soimaan että herää ajoissa. Sain kuitenkin ilmoitettua itseni allasvoimisteluun kevätkaudelle Vuosaaren perjantaiaamun ryhmään.

Olen tänään rauhassa surfaillut netissä vastaillut joulukorttiviesteihin ladannut kuvia tietokoneelle joista tämä lasityö on yksi esimerkki.

Äiti soitteli eilen joten hänelle päivitin tiedot nukketeatterikeikasta "salarakkaiden" kanssa. Hänellä oli vähän ongelmia joista kertoi, mutta sitten tokaisi, että "on se hyvä että on joku jolle voi valittaa, nyt tuli valitettua" - hän kyllä tosi harvoin valittaa mistään. Tilasin tänään äidille joulukukka-asetelman vietäväksi kotiin, homma hoitui soittamalla Multian Marjatta Vuorisen kukkaan ja maksamalla tilille edullista ja helppoa.

Huomiseen.