Tänään olin Valkeassa talossa Haagassa Helsingin Kaupungin sosiaaliviraston tiedotustilaisuudessa siellä esiteltiin uutta HMPK:ta siis Helsingin matkapalvelukeskusta. Vammaispalvelulain mukainen kuljetuspalvelu vaikeavammaisille henkilöille. Tulin vakuuttuneeksi, että uudessa systeemissä on panostettu laatuun. Uusi järjestelmä tulee voimaan 1.1.2006 kuljetukset tilataan eri numerosta kuin aikaisemmin. Paikalla oli välityskeskuksen sekä kuljetusyhtiöiden edustus. Minusta on erittäin hyvä, että toimijoita on useita varsinkin "oikeat" Inva-taksit kuin myös Helsingin taksiyhtiö.

Nyt sitten odotellaan miten vuodenvaihteessa homma lähtee käyntiin, toivon sydämmestäni, että kaikki sujuu hyvin. Toivon myös, että ihmiset voivat elää elämäänsä mahdollisimman normaalisti. Kaikkien etu on se, että ihmiset ovat aktiivisia toimijoita oman elämänsä sankareita.

Äiti soitteli myös kertoi, että "vähän on huono olo" otti taas niistä ikenistä, mutta nitrosuihkeella se meni ohi. Äitiä nauratti kun Antti veli oli sunnuntaina käynyt ja lähtiessään sanonut, että "muista painaa nappia" nimittäin turvapuhelimen. Minä kun muistutan asiasta, niin hän sanoo "joo joo" tekee varmaan kuitenkin miten itse tahtoo. Sitten muisteltiin kaikkia vanhoja juttuja isästä, hänen äidistään ja isästään.

Ai niin, "salarakkaille" lähti uusi CD postiin jos ne tontunkuvat nyt onnistuisi ja huomenna hammaslääkäriin . . . .

Heippa.