Piuku kampanjoi napilla päihteitä vastaan! Nappasin napin sivulaatikkoon ja suosittelen muillekin ollaan mukana hyvässä asiassa, siis BLOGGAAJAT PÄIHTEITÄ VASTAAN!

Askeleet vei tänään kävelyllä Columbukseen markkinoille myyjiä oli jonkinverran, mutta tori on aika pieni joten se oli nopeasti katsottu. Ostin pienen kalakukon ja litran kanttarellisieniä joista jo on kastike tehty ja hyvälle maistui. Yrittihän mulle eräs myyjä myydä sitä koukkukeppiä jolla kaikki vaivat lähtee, kun vaan painelee. Otin minä mainokset mukaan, mutta tuskin menen sellaista ostamaan. Hintakin oli aika kova joten ei sitä ihan heräteostona tule hankittua. Sisko sai sellaisen "vekottimen" syntymäpäivälahjaksi katotaan lähteekö hänen vaivat ensin, niin sitten jos lähtee voi harkita.  Kävelin Columbuksen kauppakeskuksen läpi pois tullessa kyllä oli pientä väkeä liikkeellä, kun oli juuri alkamassa Peppi Pitkätossu - konsertti lapsille. Ilmapalloja näytti myös riittävän kaikille itse en halunnut, kun en viitsi mainostaa kauppakeskusta varsinkaan pyhäpäivänä. Telkkarista on tullut töllötettyä Osakan MM-kisoja vaikka ei suomalaisittain ole vielä mitaleja tullut. Olihan se Holménin maratoni sijoitus kyllä tosi hyvä, kun ottaa huomioon siellä on maailman parhaat mukana.

Hetken oli "hurjailmakin", mutta onneksi loppui lyhyeen ukkosti, salamoi ja satoi vettä oikein kovasti nyt näyttää jo selkiintyneen.