Olen tilannut uuden nettiyhteyden, siis oman modeemin kotiin. Tarjouksessa tuli ilmainen modeemi, aloitusmaksu nolla euroa ainoastaan käyttömaksulasku tulee sitten kun yhteys on toiminnassa. Olen muuten tänään yrittänyt kertoa tätä asiaa aikaisemminkin, mutta kun yhteys juuri kriittisellä hetkellä katkesi, niin kaikki meni taivaan tuuliin. Helmikuun alussa alkaa toimimaan toivottavasti parempi yhteys nopeutta ainakin tulee lisää.

Laiton tuommosen pikakurkkijan sivuille joka näyttää linkit ettei niitä tarvitse aukaista kunhan vaan vie hiiren linkin päälle. On tää yhtä oppimista koko ajan! Jos tuntuu häiritsevältä, niin otan sitten pois kertokaa ihmeessä onko ihan hölmö juttu!

Iltapäivä on mennyt tämän koneen kanssa värkätessä. Pari VoiBuster puhelua soitellut äidille, mutta hän ei ollut puhetuulella sillä hänellä oli juuri siivooja sillä hetkellä. Ennätti sen verran kertoa, että on ollut pienellä lenkillä ulkona Multiallakaan ei ole lunta vaan ilma saman sorttinen, kuin täällä Helsingissä. Sydänystävä soitteli myös joten päivitimme asiat hänkin oli hommannut uuden monitoimitulostimen. (muistan kun aikaisemmin ei olisi huolinut koko tietsikkaa, mutta nyt on toinen ääni kellossa) Elämä on ...... kaikki menee eteenpäin, vaikka kyllä niitä vielä löytyy kun hokevat, että "minä en ikinä halua tietokonetta", kun ei ole uskaltanut käyttää, niin ei kyllä tiedä mistä jää paitsi. Putoaa aika hyvin yhteiskunnan kärryiltä, minun mielestä kaikille pitäisi suoda mahdollisuus opetella ja hankkia jonkinlainen rakkine harjottelua varten. Palvelut kun alkaa olla kaikki netissä, niin sitä tietoa vaan ei muualla enää ole.

Tässä tämänpäiväiset, heippa!