Mökkeröreissu on ollut hyvin kulttuuripitoinen nimittäin eilen illalla kävin katsomassa näytelmän Hormoonit hallitsee - joka oli yhtenä tapahtumana Multialaista Satoa ohjelmassa. Esitys oli Sahralinnassa, siis entisessä Sahrajärven Nuorisoseuran talossa jossa muistan lapsena käyneeni kurkkimassa ikkunan takana, kun vähän isommat nuoret siellä tanssahteli, oltiin livistetty kotoa. Näytelmässä esiintyi pääosassa mökkinaapurin Satu ja olikin aika pakkaus. Näytelmästä sai oikein kunnolliset naurut sekä tapasin aika monta tuttua ihmistä ja sekkukin miehineen oli paikalla. Äitini näöstä minut tunnisti entisen naapurin poika jota minä en olisi enää tunnistanut on siitä sen verran aikaa kun olen hänet tavannut. Ostin muutaman arvankin ja kaikki meni kannatukseen, siis en voittanut mitään. Mökkeröllä takaisin olin siinä puolenyön vaiheilla.

Aamulla nukutti pitkään ja taas oli kylään meno edessä tällä kertaa ystävän mökille saunomaan uimaan. Oli ihanaa päästä kesän ensimmäisen kerran uimaan järveen. Nyt olen mökkeröllä takaisin ja harjoittelen näitä kylähullun hommia, siis läppäripolvella ja istua nökötän autossa.

Lentokoneet lenteli täällä aamupäivällä oikein kovin, kun etsivät Uuraisilta lähtenyttä dementoitunutta ikäihmistä jonka jo kuulin löytyneen. Kaksi ukkonärheä lenteli myös ovat sitten kauniita lintuja. Eiköhän tässä ole kaikki tälläkertaa, joten heippa kaikille.