Tämä kukka näytti olevan täällä jälleen kukassa

Viime yönä pääsi käymään, niin etten nukkunut lainkaan. Olin chatissa ystäväni kanssa ja hups aika vaan vierähti.Joten nukkumisajaksi jäi alle kaksi tuntia, niin en uskaltanut enää nukahtaa, sillä suurella todennäköisyydellä olisin nukkunut pommiin....?

Lentomatka sujui loistavasti, mitä nyt eteläeuroopan päällä oli turbulensseja ja kone heittelehti sinne tänne, mutta ei meillä mitään vaaraa ollut. Hauska yhteensattuma oli, kun samassa koneessa oli sovittelijakolleega ja myös lautamieskolleega. Sovittiin, että viikonloppuna nähdään - he olivat menossa Kuubalaisten tanssien kurssille! Varmaan mielenkiintoista....? Huomenna tulee toinen sovittelijakolleega ja vielä on pariskunta jotka kumpikin sovittelee ja ovat luvanneet etsiä minut esille täältä?

Kun pienen eksymisen jälkeen vastaanottaja löysi minut, niin kiiruusti laukun purkamista ja tutkimaan uuden kodin jutut! Sen jälkeen tulikin kiire, kun eräät ystäväni olivat tänään lähdössä täältä kotiin olin luvannut heille, että juhlistetaan jotenkin mun synttäreitä. Pika suihku ja kävellen rantakatua pitkin  heidän hotellin läheisyyteen siinä hujahti iltapäivä. Takaisin tullessa oli, niin kuuma joten asunnon kautta, uikkarit päälle ja altaalle uimaan. Aurinko oli jo viilennyt joten hiippailin märän uikkarin kanssa ainoastaan pyyhkeeseen kääriytyneenä kämpille - sanoisin, että ylellistä!

Hetken lepäsin, mutta sitten aloin tutkimaan, että onko täällä minkään sortin  langattomia läheisyydessä - löysinkin sellaisen linkin jonka kautta sain ostetuksi langattoman netin suoraan netistä ja TÄSTÄ MINÄ TYKKÄÄN KYBÄLLÄ voi olla netissä ihan milloin huvittaa eikä tarvii istua niissä internettipisteissä! Jee, nyt tiedän että viihdyn ihan varmasti, vaikka yksin asustankin.... kämppiksiäkin on luvassa joten vauhtia ja vaarallisia tilanteita löytyy...!!!

En muista, että milloinkaan aikaisemmin olisi syntymäpäivä ollut 25 tuntia, mutta nyt on kun täällä piti kelloja kääntää tunti taaksepäin. Vielä täytyy miettiä, että laitanko kaksi sänkyä yhteen vai en? Tulipas mulle nyt ongelma....? Kotona nukun leveässä sängyssä..... nyt taidan mennä murukahvin keittoon ja huomenna on kyllä auringonotto ja huilauspäivä, nimittäin tänään tuli jo jalkapohjat araksi liiasta kävelystä... heippa kaikille, täällä kaikki hyvin.

Voi olla, että vielä vähän aikaan myös chatissa???