Aamupäivän sovittelu peruuntui joten pääsin lähtemään aikaisemmin "salarakkaiden" luokse Korsoon. Päivä lähti vauhdikkaasti käymään "salarakas" keksi mitä kaikkea me voitais leikkiä. Ajettiin autolla, välillä hiihdettiin mäkiä, katseltiin rappusilta maisemia, ihmeteltiin pihalla juoksevia oravia. Läheltä on metsä hakattu johtuiko ehkä siitä että niitä oli paljon liikkeellä jos vaikka pesäpuut ovat kaatuneet rakennusten tieltä. Lähdettiin yhdessä päiväunille ja salarakas otti "oman" kameran mukaan jos vaikka saisi siitä nukkumatista kuvan kun se tulee, mutta uni tuli ennenkuin ehti kuvata. Kun ensimmäinen nukahti, niin pikkusiskon otin sitten kainaloon sohvalle ei kestänyt kuin hetken kun peukku meni suuhun ja hän nukahti siihen.

5318.jpg

Hetken äiti sai tehdä ompeluhommia kun "salarakas" tuli jo itse alas yläkerrasta vähän kesken unien rupesi loikoilemaan lattialla ja luettiin aika tovi kirjoja kun hän vähän huilasi sylissä. Mentiin ulos kun oli todella lämmintä ja aurinkoista. Naurattaa vieläkin kun "salarakas" halusi lähteä autolla käymään Kuopiossa "Liisa-mummun ja Harri-vaarin luona kylässä". Meillä oli leikisti peräkärry täysi juomapillejä tuliaisiksi. "Salarakas" laulaa lurautti, että "paljon onnea vaan"  ja sitten lähdettiin Miikan, Nellin, Minnan ja Antin luokse ja siellä sama juttu pillit lahjaksi ja laulu päälle.

Päivä oli täyttä elämää koko ajan mentiin satalasissa, ei ollut ihme kun ennen lähtöä "salarakas" alkoi vähän väsyä, mutta antoi lentosuukon lähtiäisiksi. Pikkusisko vilkutti ja nauroi koko naamallaan. Meillä on varmaan paljon asiaa kun hän siitä kasvaa ja saadaan yhteinen kieli.

Äiti soitteli äskettäin kertoi, että Liisa sisko oli soitellut lääkärille voisko sen antibiootin lopettaa kun siitä tulee äidille kamalan paha olo, äiti kertoi, että "minä pippuroin kun tulin päiväkeskuksesta oli paha olla niin, soitin Liisalle", nyt lääke on luvan perään lopetettu joten toivottavasti olo kohentuu kun juhlat lähestyy. Kiitos Liisalle kun autoit äitiä. Lopuksi hän kertoi, että "kun tulin päiväkeskuksesta niin pyysin kuskia tuomaan savusilakoita" on kuulemma tullut himo niihin. Keskustelimme sitten, että ei sitä tiedä millä vuosikymmenellä ne himot hyrähtää käyntiin.

Keskustelin vielä puhelimessa sovittelijakaverin kanssa yhdestä jutusta, kun haluavat sovitella päivällä, niin minä lupasin auttaa asiassa koska minä mieluummin teen sitä hommaa päivällä kun on minulle mahdollista koska työt ei harrastusta haittaa.

Tänään olikin täydellinen päivä sai tehdä kaikkea kivaa, heippa huomiseen.