Aamupäivällä saapui Kurre kesärenkaiden vaihtoon. Tunnin päästä homma oli tehtyä jonka päätteeksi rupattelimme vielä kahvikupin äärellä kuulumisia. On se vaan ihanaa kun on ihania ystäviä jotka tulevat apuun sellaisiin hommiin joita ei itse pysty tekemään. Käytin "varista" vielä pesussa ja toin matot sisälle pestäväksi jotka jo kuivuvat saunanlauteilla. Joten seuraavaan lähtöön auto on puhdas sisältä ja ulkoa. Huoltoasemalla en ollut yksin joten ilmanpaineet jäi vielä laittamatta, kun oli hirmu pitkä jono autoja odottamassa. Ehtii sen myöhemmin aivan hyvin sillä näytti ilmaa riittävän vielä.

Äiti on vallan innostunut omatoimisuuteen hän oli tänä aamuna käynyt saunan lauteilla ja pesutkin jo tehnyt ennenkuin kotiavustaja saapui paikalle. Hänellä käy nyt siivouspalvelu ihminen kerran viikossa joten paikatkin ovat puhtaat. Tänään oli siellä täpinnöissään, kun oli tulossa kolme muuta ihmistä katsomaan miten oikein siivotaan. Kaikenlainen ohjelma on tarpeen, että pysyy elämässä kiini.

Illan museoreissu Kiasmaan siirtyi viikolla kaikenlaisten sattumien vuoksi, mutta tulossa on mielenkiintoinen käynti. Olen onnistunut olemaan käymättä Kiasmassa, joten tulee sitten samalla sekin virhe korjattua.

Nyt se uusi eduskunta sitten aloittaa työnsä - aika näyttää saako terveydenhuoltohenkilökunta lisää palkkaa, vanhukset parempaa hoitoa, eläkeläiset korotusta eläkkeisiin ja vammaiset henkilöt avustajan se jää nähtäväksi!