Aamulla tosi aikainen herätys, siis 5.30 koska piti olla paljon aikaa, että on valmis lähtöön 7.20 kun taksi tulee hakemaan. Olinhan jo eilen päättänyt, että yhteistyö kunnallisen kotipalvelun kanssa päätyy! Paikalle saapui sama tyttö joka eilen niitä huonoja asioita oli pantu kertomaan, sääli koska toki ymmärrän, että työntekijät tekevät mitä käsketään! Olin vielä niin loukkaanuksissa, että en halunnut paljonkaan apua.

Joku esimies soitteli vielä perään, että vain yksi suihku viikossa johon minä, että sitten tämä on tässä en halua heidän palvelujaan enää. Olen tilannut yksityiseltä apua juuri minun tarvitsemiini asioihin joten kaikki on kunnossa jos joku aattelee, että "hullu nyt sitä ei auta kukaan niissä suihkuhommissa".

Malmin sairaala käynti oli tosi positiivinen kokemus kaikki meni putkeen ja samalla kuvattiin se vasen käsi joka Töölössä leikattiin, ettei tarvitse mennä erikseen ja siitähän olisi tullut Helsingin kaupungille lasku. Tässä kohtaa tuli oikeita säästöjä ja hyvää palvelua.

Mikä parasta kumpikin käsi on lähtenyt hyvin parantumaan joten tässä vaan odotellaan parempi aikoja. Heippa.