Olen istunut tiukasti tietokoneen ääressä ainoastaan päivällä kävin Itäkeskuksen Citymarketissa ostoksilla tavaraa tulikin, niin että tuskin sain vetokärryn nostettua Yariksen takaluukkuun. Onnistuin kuitenkin - nuorempana oli aina joku auttamassa, mutta nykyään saa kyllä ihan itte nostella. Muuten olen surfaillut ja lukenut erilaisia blogeja - jos olisi kovasti ylimääräistä aikaa, niin kyllä täältä aina lukemista löytyy.

Huomenna on taas leikkipäivä "salarakkaiden" kanssa olenkin ehtinyt jo sitä odotella. Joten täältä tullaan Puolenhehtaarin metsään leikkimään Nalle Puhin, Nasun ja muiden otusten kanssa. On minulla tuliaisiksi sellaisia pieniä pääsiäismunia joita on pienillä sormilla kiva aukoa ja mahtuu suuhun kerralla nami, nami. Voi kun ilma olisi myös aurinkoinen on meinaan kevättä jo rinnassa.

Äidin kanssa soittelin hän oli saanut "vaippa" tilauksen korjattua oikeaksi siinäkin oli uuden johtajan kanssa ollut takkuamista. On tärkeää, että äiti saa pidettyä puolensa. Hän sanoi, että hän ei juuri viitsi sanoa vastaan, mutta "rumia voi siitä akasta ajatella". On sitten mielenkiintoista, että joku uusi työntekijä saa koko työyhteisön sekaisin - kun ei kuuntele toisia, vaan haluaa kaikki asiat uudelleen järjestää. Minulle kun joku ryppyilee, niin ajattelen, että "kyllä se tuokin vielä oppii hiljaa kävelemään". Elämällä on tapana opettaa jos kovasti päätään seinään hakkaa toivottavasti tässäkin tapauksessa.

Viikonloppuna on siskoni Liisan miehen Harrin synttärit joten onnea täältä kovasti.

60928.jpg

Tässä kukkia Harrille!

Huomiseen, heippa.