Aamusta ennätin mennä uimahalliin. Vuosilippu oli mennyt vanhaksi joten ostin uuden, vaikka siitä jää pitkä aika käyttämättä reissun takia. Ajattelin, että ehkä käyn sitten sitäkin useammin, kun olen kotona. Vähän oli hallissa ruuhkaa, kun kaksi rataa oli vesivoimistelijoiden käytössä ja kaksi vesikävelijöiden meille uimareille jäi kaksi rataa toinen tosi nopeille vähän hitaammille toinen. Kilometri tuli täyteen, vaikka vähän piti väistellä.

Iltapäivällä lähdin patja ostoksille. Aloitin tutuimmista liikkeistä, mutta vähänkös harmitti kun valikoimaa riitti. Oli vaikea tehdä päätös, no moottorisänkyä en ole ikinä haaveillut, enkä jenkkisänkyäkään kun ovat niin korkeita, niin tälläinen 159 centtinen ei tahdo ylettyä istumaan reunalle. Patja kuitenkin löytyi petareineen sopuhinalla ja lauantaina tuodaan kotiin ja vanhat viedään pois. Tosin piti maksaa kierrätysmaksu, mutta itse en olisi saanut niitä millään ilveellä tuotua kotiin enkä vanhoja poiskuljetettua, kun niitä ei vissiin roskikseen saa viedä.

Toisesta kaupasta löysin sitten sellaisen ihanan sinisen päiväpeiton joka sopii verhoihin marimekon siniseen pienikukkaiseen unikkoon, muuten se uusi matkalaukku on lähes saman värinen. On niin mahdottoman kaunis, etten ole pannut sitä komeroon piiloon. Vielä kun löytäisi punaisen taulun seinälle ja jonkin sortin torkkupeiton sängylle, siis tulipunaisen. Kyllä sitä taas kelpaa unen antaa tulla. Mullehan uni on aina maistunut....!

Huomenna onkin sitten se viikon paras päivä, nimittäin meen leikkimään!